Despre noi

Despre noi

Suntem pe piata echipamentelor din 2017 si ne-am dezvoltat permanent, extinzand gama produselor oferite si construind relatii de parteneriat durabile cu producatori din America, Europa si Asia. 

Societatea noastra a devenit un brand recunoscut pe piata de import echipamente din Romania prin experienta si profesionalismul dovedite de-a lungul timpului, prin calitatea produselor si a serviciilor oferite si prin abilitatea de a implementa solutii personalizate, adaptate necesitatilor clientilor

Asiguram consultanta de specialitate in alegerea echipamentelor potrivite in functie de domeniul de activitate si de produsul finit dorit.

Credem intr-o colaborare pe termen lung si de incredere, de aceea oferim clientilor nostri profesionalismul partenerilor recunoscuti pe plan international pentru calitatea si fiabilitatea produselor.

Noi credem intr-o colaborare pe termen lung si de incredere.

 

Echipa
IMPORT-ECHIPAMENTE.cOM

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi echipamente performante, de ultima generatie la preturi accesibile. Munca in echipa, inovatia si obiectivele strategice ne-au ajutat in dezvoltarea afacerii si in cresterea notorietatii societatii. 

Viziune

Viziunea societatii este de a deveni una dintre cele mai de succes companii importatoare de echipamente si a dezvolta relatii de parteneriat durabile cu cat mai multi producatori pe plan international.

Valori

Scopul companiei este de a oferi echipamente performante, adaptate la cerintele pietii, de a gasi solutii profesioniste si flexibile, astfel incat clientii sa fie pe deplin satisfacuti si echipamentele importate de societatea noastra sa isi faca cunoscute prezenta peste tot in Romania.